1.2. Kutsuvierasnäytöksestä ensi-iltaan

Huh huh. Tämä viikko on ollut aikamoista kiirettä, mutta myös äärimmäisen palkitsevaa aikaa. Maanantaina pidettiin elokuvan kutsuvierasnäytös, jossa oli tupa täynnä ja tunnelma katossa. Iso kiitos vielä kaikille paikalle tulleille, oli huippua kuulla teidän ajatuksianne leffasta ja päästä näyttämään Tavarataivas kunnon valkokankaalta. Tässä hieman kuvia kutsuvierasnäytöksestä ja Iltalehden sieltä tekemästä jutusta(klikkaamalla kuva suurenee):

Lisää kuvia löytyy meidän facebook-sivun albumeista.

Kutsuvierasnäytöksen jälkeen viikko onkin vierähtänyt haastatteluissa, palavereissa ja perjantaista teatteriensi-iltaa jännittäessä. Nyt liput on Finnkinon nettikaupassa myynnissä, arvosteluja alkaa sadella ja jännitys on suoraan sanottuna aika kova. Toivotaan, että elokuva otetaan hyvin vastaan, ainakin DocPointissa ja kutsuvierasnäytöksessä ihmiset tuntuivat viihtyvän, joten hyvältä näyttää.

Onneksi tässä hommassa tapaa myös paljon mielenkiintoisia ja mukavia ihmisiä, joten koko aika ei sentään mene ensi-iltaa jännätessä. Eilen olin aamulla Enbuske & Linnanahde Crewn haastattelussa ja studiossa oli oikein leppoisaa. Ennen ensi-iltaa vierailen vielä Radio Cityn ja Voicen haastateltavana. Sitten alkaakin muiden paikkakuntien kiertely, kun Tavarataivas saapuu myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Tarkat ensi-iltaesitysten ajankohdat voi tarkistaa meidän facebook-eventistä.

Tässä vielä kuva eilisestä ELC-vierailusta, kuullaan taas.

ELC_Crew

Petri