5.2. Reissaamista ja näytöksiä

ohjaaja

Kuten kuvasta näkyy, viikonloppuna tuli istuttua junassa, kun reissasin eri paikkakunnilla vierailemassa sikäläisissä Tavarataivaan ensi-iltanäytöksissä. Kävin mm. kotikonnuillani Kouvolassa ja pyörähdin Hämeenlinnassa.

Elokuva on nyt teattereissa tai tulossa niihin ympäri maan, joten tulkaa moikkaamaan, mikäli satutte ensi-iltoihin, joissa olen paikalla. Tarkoituksena on käydä monella paikkakunnalla vastailemassa ensi-iltakatsojien kysymyksiin. Elokuvan tiimoilta on käyty jo monta hyvää keskustelua. Kiitos kaikille osallistuneille.

Tässä vielä lähiviikkojen ensi-iltanäytösten paikkakunnat:

ke 6.2. Lahti, Kino Iiris*
pe 8.2. Tampere, Niagara*
la 9.2. Jämsä, Kinotar*
ti 12.2. Turku, Kinopalatsi*
ke 13.2. Seinäjoki, Marilyn*
pe 15.2. Jyväskylä, Finnkino* / Oulu, Finnkino* / Vaasa, Gloria
ke 20.2. Rovaniemi, Finnkino
ke 27.2. Pori, Finnkino*

*Näissä näytöksissä vierailen ja vastaan yleisön kysymyksiin.

Ohjelmiston päivittymisestä kerrotaan Facebook-eventissä.

Petri