15.2. Kohti pohjoista

komia

Olin keskiviikkona Seinäjoella esittelemässä Tavarataivasta yleisölle ja vastaamassa katsojien kysymyksiin. Törmäsin myös oikeaa näytössalia etsiessäni yllä olevaan ohjeistukseen, mutta olen aika varma, ettei sitä ollut tarkoitettu minulle.

Pakko sanoa, että näillä reissuilla tulee koko ajan vastaan hienoja hetkiä, kun ihmisillä on niin paljon kysyttävää ja kommentoitavaa. Toisia kiinnostaa suhteeni tavaroihin ja toisia tämän kokeen vaikutus ihmissuhteisiin. Joitakin taas se, miten elokuvaa kuvattiin ja miten saimme maamme ykkösrivin jazz-miehen Timo Lassyn mukaan projektiin. On mahtavaa nähdä, että elokuva herättää näin paljon keskustelua ja mielenkiintoa niin sen aihetta kuin itse elokuvan tekotapaa kohtaan. Todella kannustavaa!

Huomenna ensiesityskiertue jatkuu Ouluun, ja sieltä lauantaina Jyväskylään. Oulun näytös on klo 19.15 Finnkinon Plazassa ja Jyväskylän lauantaina Finnkinon Fantasiassa klo 16.45. Molemmissa mukanani on myös elokuvan kuvaaja Jesse, jolle voi myös osoittaa kysymyksiä.

Reissu jatkuu, maisemat muuttuu. Hyvää viikonloppua.

pohojanmaa

Petri