23.12. Tavarataivas YLE Dokumenttiprojektissa

Mukavaa joulua kaikille!

Hieno tapa aloittaa joulunpyhät on katsoa tänä maanantaina klo21 Tavarataivas YLE 1 Dokumenttiprojektissa. Jos katselun jälkeen sinua jää askarruttamaan jokin, voit toki ottaa meihin yhteyttä unikino(at)unikino.fi.

Koko Tavarataivas tiimi on viettämässä lomapäiviä jouluna ja välipäivinä, joten vastaamme viestiisi 10.1. mennessä.

Katsoja palautatte voit antaa myös Ylen kautta: http://yle.fi/yleisradio/ota-yhteytta

Tervesin Petri ja muu Tavarataivas tiimi!

30.10. Tavarataivas DVD ja Elisa Viihde

Jos et kerennyt katsomaan Tavarataivasta elokuvateatterissa, niin nyt elokuva on mahdollista tilata DVD:llä tai katsoa se Elisa Viihde palvelusta!

Tilaa DVD: http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/-tavarataivas-dvd-6238141

Elisa Viihde ( myös HD:na ): http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/-tavarataivas-dvd-6238141

24.10. Screenings in Sweden

First screenings in these Swedes cities. Go and see it on the Big Screen.

Umeå, Folkets bio, 27.10. 15:00
Stockholm, Biograf Zita 31.10. 18:30, 3.11. 14:00, 4.1. 18:30
Göteborg (Angered >Lärjeåns Kafé & Trädgårdan) 31.10. 18:30
Borås, Röda kvarn 7.11. 18:30
Eskilstuna, Biografen Rio 14.11. 18:30
Gävle, Bio 7: 29.11.-1.12

Untitled-1

17.10. My Stuff international premier at Warsaw Film Festival

Finally,

We get to kick off My Stuff international distribution.

I’m very exited to hear and see how audiences outside Finland reach to the film. So here goes my My Stuff tour.  I’ll be visiting some national premiers, at least in Warsaw, Leipzig, Copenhagen and London.

Hope to see you in the screenings!

-Petri

ps. some VOD news soon to come out as well…

 

3.3. Tavarataivas is My Stuff

So the name for Tavarataivas in english is My Stuff and here’s some news for those who have been waiting to see it with english subtitles. If you live in Helsinki or nearby you can check the movie this coming week in Kinopalatsi. My Stuff will be screened with english subtitles on the following dates:

Mon 4.3. 9:15PM Kinopalatsi
Thu 7.3. 9:15PM Kinopalatsi

We’ll be posting more news about subtitled screenings on our facebook page and also news on when we start to get screenings outside of Finland. See you at the cinemas!

Petri.

25.2. Esitykset jatkuvat

Finnkinon lisänäytöksistä on tullut jonkin verran kyselyjä. Elokuvaa esitetään tällä viikolla vielä Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Porissa ja Turussa. Myös Rovaniemelle on tulossa pari näytöstä lisää ensi viikolla. Kannattaa tarkistaa elokuvan näytösajat Finnkinon sivuilta.

Omalta osaltani elokuvan tiimoilta tehdyt leffateatterivierailut alkavat olla ohi, kiitos vielä kaikille paikalle tulleille. Alla vielä tekemäni pop-up-mainos Oulusta :)

tt4

– Petri

16.2. Juttutuokio Twitterissä

Pidimme eilen Suomileffa.fi-sivuston kanssa Q&A-session Twitterissä. Vastailin Suomileffan ja katsojien kysymyksiin reilun tunnin ajan. Oli oikein mukavaa, ja pitää miettiä, josko pidetään toinen sessio joskus myöhemmin.

Tässä muutamia poimintoja keskusteluista:

 

 

 

Tänään elokuva ensiesitetään Jyväskylässä, nähdään siellä!

Petri

15.2. Kohti pohjoista

komia

Olin keskiviikkona Seinäjoella esittelemässä Tavarataivasta yleisölle ja vastaamassa katsojien kysymyksiin. Törmäsin myös oikeaa näytössalia etsiessäni yllä olevaan ohjeistukseen, mutta olen aika varma, ettei sitä ollut tarkoitettu minulle.

Pakko sanoa, että näillä reissuilla tulee koko ajan vastaan hienoja hetkiä, kun ihmisillä on niin paljon kysyttävää ja kommentoitavaa. Toisia kiinnostaa suhteeni tavaroihin ja toisia tämän kokeen vaikutus ihmissuhteisiin. Joitakin taas se, miten elokuvaa kuvattiin ja miten saimme maamme ykkösrivin jazz-miehen Timo Lassyn mukaan projektiin. On mahtavaa nähdä, että elokuva herättää näin paljon keskustelua ja mielenkiintoa niin sen aihetta kuin itse elokuvan tekotapaa kohtaan. Todella kannustavaa!

Huomenna ensiesityskiertue jatkuu Ouluun, ja sieltä lauantaina Jyväskylään. Oulun näytös on klo 19.15 Finnkinon Plazassa ja Jyväskylän lauantaina Finnkinon Fantasiassa klo 16.45. Molemmissa mukanani on myös elokuvan kuvaaja Jesse, jolle voi myös osoittaa kysymyksiä.

Reissu jatkuu, maisemat muuttuu. Hyvää viikonloppua.

pohojanmaa

Petri

12.2. Kiertue jatkuu

Tänään alkoi uusi kiertue elokuvan esittelemiseksi yleisölle, joten matkustin Turkuun. Siellä oli sali täynnä ja yleisöllä tuntui olevan mukavaa, joten tästä on hyvä jatkaa huomenna Seinäjoelle. Elokuvan ensiesitys siellä on klo 17.15 Kino Marilynissa, jossa vastailen jälleen yleisön kysymyksiin.

Saimme tänään myös varmistettua, että elokuvaa esitetään Kotkassa. Ensiesitys siellä on lauantaina 16.2. Triossa. Tervetuloa paikalle!

Elokuvan näkemisestä kiinnostuneille myös tiedoksi, että päivitämme ensiesityspaikkakuntien tiedot myös facebook-eventiimme. Nähdään teattereissa!

Petri

5.2. Reissaamista ja näytöksiä

ohjaaja

Kuten kuvasta näkyy, viikonloppuna tuli istuttua junassa, kun reissasin eri paikkakunnilla vierailemassa sikäläisissä Tavarataivaan ensi-iltanäytöksissä. Kävin mm. kotikonnuillani Kouvolassa ja pyörähdin Hämeenlinnassa.

Elokuva on nyt teattereissa tai tulossa niihin ympäri maan, joten tulkaa moikkaamaan, mikäli satutte ensi-iltoihin, joissa olen paikalla. Tarkoituksena on käydä monella paikkakunnalla vastailemassa ensi-iltakatsojien kysymyksiin. Elokuvan tiimoilta on käyty jo monta hyvää keskustelua. Kiitos kaikille osallistuneille.

Tässä vielä lähiviikkojen ensi-iltanäytösten paikkakunnat:

ke 6.2. Lahti, Kino Iiris*
pe 8.2. Tampere, Niagara*
la 9.2. Jämsä, Kinotar*
ti 12.2. Turku, Kinopalatsi*
ke 13.2. Seinäjoki, Marilyn*
pe 15.2. Jyväskylä, Finnkino* / Oulu, Finnkino* / Vaasa, Gloria
ke 20.2. Rovaniemi, Finnkino
ke 27.2. Pori, Finnkino*

*Näissä näytöksissä vierailen ja vastaan yleisön kysymyksiin.

Ohjelmiston päivittymisestä kerrotaan Facebook-eventissä.

Petri